prenoćište kuća

Naša socijalna radnica sudjelovala je na dvodnevnoj radionici podrške za voditelje prihvatilišta/prenoćišta i stručnjake koji rade s beskućnicima. 
Radionicu je organizirao CERANEO u sklopu projekta "Osnaživanje beskućnika, podrška stručnjacima i izgradnja inovativnih modela skrbi o beskućnicima", a vodile su ju edukatorice Udruge Igra .

15.03. 2019. držan je V. REGIONALNI SIMPOZIJ povodom obilježavanja Svjetskog dana socijalnog rada na temu "Promicanje važnosti ljudskih resursa". Na simpoziju smo razmijenili iskustva, ali i učvrstili suradnju s kolegama socijalnim radnicima u zajednici.

19.03.2019.

Povodom obilježavanja Svjetskog dana socijalnog rada Hrvatska udruga socijalnih radnika organizirala je Stručni skup pod nazivom "Promicanje važnosti ljudskih odnosa".
S ponosom Vas obavještavamo da je Udruga "Novi put" danas bila jedan od dobitnika Plakete Hrvatske udruge socijalnih radnika. 
Zahvaljujemo 
Udruzi socijalnih radnika Varaždinske županije koja nas je kandidirala, svim kolegama koji su nam tijekom svih ovih godina pružili podršku i prepoznali trud i rad predsjednika te svih bivših i sadašnjih djelatnika

O dobivenoj nagradi javnost su izvijestili i lokalni mediji:

https://regionalni.com/udruga-novi-put-koja-vodi-prenociste-za-beskucnike-u-varazdinu-primila-vrijednu-nagradu/?fbclid=IwAR3P6PWw_BF4RDa6n6W9RjMkhMFjRUy4TKTUcEUeM5-jhucPw5g4Niy5WFM
https://www.varazdinske-vijesti.hr/magazin/varazdinskoj-udruzi-novi-put-nagrada-hrvatske-udruge-socijalnih-radnika-30793/?fbclid=IwAR1P3LpAwj-_ryl7RHwlSGU9hLxkBZ_65heOfc97nTIyAlvoM1p9wfHQgpY

Nagrada Husr2

nagrada udruzi

Nagrada Husr1